Blijf in contact

Ook als je oud-student oftewel alumnus bent, willen we graag weten hoe het je vergaat. Voor ons is het belangrijk om te zien hoe jouw carrière als hbo-jurist zich ontwikkelt. We hebben daarnaast jouw professionele advies nodig. Zo kunnen we de opleiding HBO-Rechten blijven optimaliseren.

LinkedIn

Je kunt je aanmelden bij de alumnigroep van de Juridische Hogeschool op LinkedIn. Je vergroot op deze manier je netwerk en kunt contact onderhouden met andere oud-studenten. Ook blijf je op de hoogte van lezingen, netwerkborrels en andere activiteiten van de Juridische Hogeschool, zoals het jaarlijkse HELLO YOU!-event.

Alumniborrel + uitreiking afstudeerprijs 2018

Op donderdag 31 mei a.s. vindt in Tilburg de alumniborrel en de uitreiking van de Juridische Hogeschoolafstudeerprijs 2018 plaats.
De drie genomineerden voor deze prijs, ter grootte van €1.000,-, zijn:

  • Jeannot Coomans – Door de beslisboom kan ik het bos weer zien
  • Marlène Joosten – Het muizengaatje
  • Anne van Schijndel – Zorgen voor de dag van morgen

Als alumnus van de Juridische Hogeschool ben je van harte uitgenodigd op de borrel. Meld jezelf aan via dit formulier en maak vervolgens €10,- over via de iDeallink die je ontvangt in de bevestigingsmail. Dit bedrag is een bijdrage voor het diner.

Theater De Boemel vind je in de Spoorzone 013 aan de Burg. Brokxlaan 8-76 in Tilburg. Parkeren kan in de Burg. Brokxlaan of in parkeergarage Knegtel. Heb je nog vragen, stuur dan een bericht naar alumni-jhs@fontys.nl.