Administratieve zaken

Bewijs van inschrijving

Als je aan alle inschrijvingsverplichtingen hebt voldaan, ontvang je in september een bewijs van inschrijving.

Met vragen over je inschrijving voor HBO-Rechten op locatie ’s-Hertogenbosch kun je terecht bij de:
Studenten Informatiebalie
Hervenplein 2, tweede verdieping in Xplora
tel: 088 525 6250 maandag t/m vrijdag van 09.00 – 16.00 uur
e-mail: studentinfo@avans.nl
Openingstijden: maandag, dinsdag en donderdag van 09.00 tot 12.30 uur

Met vragen over je inschrijving voor HBO-Rechten op locatie Tilburg kun je terecht bij het:
Onderwijsbureau
Campus Stappegoor, Professor Goossenslaan 1, gebouw P3, balie op de eerste verdieping
tel: 08850 78200
e-mail: juridischehogeschool@fontys.nl
Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 16.30 uur

Studentenpas

Als je in Tilburg studeert, heb je een Fontyspas nodig om je binnen de Juridische Hogeschool te legitimeren en om te printen en/of kopiëren.
Hiervoor moet je zelf een foto uploaden Na je aanmelding in Studielink ontvang je een e-mail met je studentnummer en je pcn-nummer (persoonlijk communicatienummer). Na het uploaden van een foto, wordt de Fontyspas thuisgestuurd.

Als je in ’s-Hertogenbosch studeert, heb je geen studentenpas nodig, maar gebruik je je ov-kaart ter identificatie en om te printen en/of te kopiëren.

E-mailadressen

's-Hertogenbosch: je krijgt een account van Avans en een e-mailadres van Avans. Op dit e-mailadres ontvang je berichten van de Juridische Hogeschool én van Avans Hogeschool.

Tilburg: je krijgt een account van Avans én van Fontys en je krijgt twee e-mailadressen (een van Avans en een van Fontys). De Juridische Hogeschool correspondeert via het e-mailadres van Avans!
Berichten door Fontys over je (her)inschrijving en betaling van het collegegeld worden echter naar je Fontys e-mailadres gestuurd. Je dient dus beide e-mailadressen bij te houden!

Adreswijziging

Adres- en telefoonnummerwijzigingen kun je alleen zelf wijzigen via Studielink. Zorg ervoor dat je wijzingen in je gegevens meteen doorgeeft in Studielink, zodat je altijd bereikbaar bent! Het wijzigen van je officiële woonadres gaat via de Gemeentelijke Basis Administratie.

Kluisjes

Kluisjes zijn op beide locaties beschikbaar. In ’s-Hertogenbosch regel je dit bij de conciërge. In Tilburg kun je per dag bekijken of er een kluisje beschikbaar is.