Administratieve zaken

Bewijs van inschrijving

Als je aan alle inschrijvingsverplichtingen hebt voldaan, ontvang je in september een bewijs van inschrijving. Heb je vragen over je inschriving, neem dan contact op met het onderwijsbureau van jouw locatie.

Onderwijsbureau ’s-Hertogenbosch

Openingstijden: maandag t/m donderdag 09.00 - 14.00 uur

T: 088 5256454

juridischehogeschool@avans.nl

Onderwijsbureau Tilburg

Openingstijden: maandag 09.00-16.00 uur dinsdag t/m vrijdag 09.00 - 14.00 uur

T: 08850 78200

juridischehogeschool@fontys.nl

Buiten onze openingstijden zijn wij bereikbaar via de mail juridischehogeschool@fontys.nl en via Whatsapp +31 6 25493728

Studentenpas

Als je in Tilburg studeert, heb je een Fontyspas nodig om je binnen de Juridische Hogeschool te legitimeren en om te printen en/of kopiëren.
Hiervoor moet je zelf een foto uploaden Na je aanmelding in Studielink ontvang je een e-mail met je studentnummer en je pcn-nummer (persoonlijk communicatienummer). Na het uploaden van een foto, wordt de Fontyspas thuisgestuurd.

Als je in ’s-Hertogenbosch studeert, heb je geen studentenpas nodig, maar gebruik je je ov-kaart ter identificatie en om te printen en/of te kopiëren.

E-mailadressen

's-Hertogenbosch: je krijgt een account van Avans en een e-mailadres van Avans. Op dit e-mailadres ontvang je berichten van de Juridische Hogeschool én van Avans Hogeschool.

Tilburg: je krijgt een account van Avans én van Fontys en je krijgt twee e-mailadressen (een van Avans en een van Fontys). De Juridische Hogeschool correspondeert via het e-mailadres van Avans!
Berichten door Fontys over je (her)inschrijving en betaling van het collegegeld worden echter naar je Fontys e-mailadres gestuurd. Je dient dus beide e-mailadressen bij te houden!

Adreswijziging

Adres- en telefoonnummerwijzigingen kun je alleen zelf wijzigen via Studielink. Zorg ervoor dat je wijzingen in je gegevens meteen doorgeeft in Studielink, zodat je altijd bereikbaar bent! Het wijzigen van je officiële woonadres gaat via de Gemeentelijke Basis Administratie.

Kluisjes

Kluisjes zijn op beide locaties beschikbaar. In ’s-Hertogenbosch regel je dit bij de conciërge. In Tilburg kun je per dag bekijken of er een kluisje beschikbaar is.