Start studiejaar 2024-2025

Op maandag 2 september 2024 start het studiejaar met een introductiebijeenkomst. In de week ervoor ontvang je het competentieboek DP1 (Deeltijd Propedeuse periode 1). Dit is een document waarin staat aangegeven wat je in de eerste periode van je studie kunt verwachten. Je ontvangt het competentieboek via het e-mailadres dat je in Studielink hebt opgegeven.

Introductie

Tijdens de introductiebijeenkomt worden het lesrooster en de klassenindeling bekend gemaakt. Daarnaast krijg je alle benodigde informatie over het onderwijsprogramma, het gebruik van de faciliteiten en ICT om goed van start te kunnen gaan. Je maakt kennis met elkaar en je coach. Je hebt die dag een laptop en wettenbundel nodig, dus neem deze zeker mee! Het exacte programma wordt tegen de start van het studiejaar bekend gemaakt en ontvang je ook via de mail.

Werkgeversverklaring

Om tijdens de opleiding de opdrachten in het kader van praktijkleren uit te kunnen voeren, dien je te beschikken over (vrijwilligers)werk. Daartoe dien je voor 1 oktober 2023 een originele werkgeversverklaring in te leveren.  Via het e-mailadres dat je hebt opgegeven in Studielink, ontvang je een link om die werkgeversverklaring te uploaden.