Xplora ’s-Hertogenbosch, Hervenplein

Xplora is de leeromgeving van Avans Hogeschool. Je vindt er diverse soorten werkplekken en creatieve ruimtes, maar ook (online) informatie.

Naast een collectie boeken en tijdschriften in Xplora, biedt Xplora ook toegang tot allerlei digitale bronnen zoals databanken, E-books en digitale tijdschriften. Met je Avans-login kun je deze bronnen ook thuis raadplegen.

Met Kaluga.avans.nl zoek je - in één zoekactie - in de Avanscatalogus en een groot aantal andere bronnen van Xplora, zoals e-books en databanken met tijdschriftartikelen.

Je vindt Xplora op de tweede verdieping. Voor vragen over de collectie of de faciliteiten, kun je terecht bij de informatiebalie of mail naar: Xplora.DenBosch@avans.nl

Fontys bibliotheek Tilburg:

Welkom bij de Fontys Bibliotheekwebsite fontys.nl/bibliotheek. Dit is vanaf nu de digitale ingang tot online informatiebronnen en persoonlijke ondersteuning en advies.

Met de zoektool Fontys Finder zoek je in een groot aanbod van digitale bronnen die geschikt zijn voor jouw studie. Fontys Finder biedt verschillende zoekopties om gericht te zoeken op bijvoorbeeld onderwerp of informatiesoort (e-book, e-journal, tijdschriftartikel, etc.).

Een overzicht van alle beschikbare informatiebronnen binnen Fontys vind je bij de A-Z lijst met databanken.

Heb je vragen, suggesties of hulp nodig bij het gebruik van de nieuwe Fontys Bibliotheekwebsite? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via bibliotheek@fontys.nl.