Boeken, readers en faciliteiten

Boeken en readers

Je moet zelf je boeken en readers bestellen, dit kun je per blok (4 keer per jaar) doen. De lijst met boeken ontvang je periodiek van de Juridische Hogeschool.

Mediatheek

De campusmediatheek bevindt zich in gebouw P1: een kennis-, leer- en ontmoetingscentrum voor meerdere instituten op de campus. Of het nu gaat om het lenen van boeken, tijdschriften en audiovisuele apparaten, een rustige zelfstudieplek of het volgen van een workshop om digitaal geletterd te worden, je vindt het in de campusmediatheek.
Via de Fontys mediatheekwebsite kun je ook zoeken in de Fontyscatalogus en diverse databanken raadplegen. Met je Fontys-inlogcode is een aantal van deze databanken ook thuis te raadplegen, bijvoorbeeld de Kluwer navigator.
De mediatheek vind je in gebouw P1 op de begane grond.
T: 08850 71677
E: Mediatheek-tilburg-juridisch@fontys.nl
Open ma-do 9.15 tot 20.00 uur en vrij 8.15 tot 17.00 uur. 

Laptop

Tijdens je studie is een laptop meteen vanaf dag een hard nodig. Overweeg je om een (nieuwe) laptop aan te schaffen, kies dan voor een laptop met het Windows-besturingssysteem. Dit wordt namelijk ook binnen Avans en Fontys gebruikt. Je kunt het Officepakket via Fontys downloaden en via www.surfspot.nl kun met je studentaccount voordelig hardware en software aanschaffen.

Kluisjes

Kluisjes zijn per dag beschikbaar.

Sportfaciliteiten

Op het T-kwadraat naast de campus Stappegoor zijn meerdere sportmogelijkheden zoals squash en fitness, de Ireen Wüst IJsbaan en zwembad Stappegoor. Als student aan de Juridische Hogeschool heb je toegang tot een aantal van deze mogelijkheden en andere voordelige sportfaciliteiten in Tilburg.