Werken bij de Juridische Hogeschool

De Juridische Hogeschool heeft regelmatig vacatures die op deze pagina worden geplaatst. Op dit moment hebben wij echter geen openstaande vacatures.

Vind jij (persoonlijke) groei net zo belangrijk als wij?

Herken jij je in onze kernwaarden ‘verbonden, betrokken, nieuwsgierig, veilig, ontwikkelgericht’? Dan ben jij bij de Juridische Hogeschool misschien wel op je plek.

De Juridische Hogeschool is een samenwerkingsverband tussen Avans Hogeschool en Fontys Hogescholen met locaties in ’s-Hertogenbosch en Tilburg.

Onze missie is:

We werken samen met praktijkpartners aan een hoogwaardige én inspirerende juridische opleiding waarin elke student de regisseur is van zijn eigen ontwikkeling tot een unieke, oplossingsgerichte professional die vanuit verschillende perspectieven een praktische bijdrage levert aan de samenleving.

De opleiding staat voor inhoudelijk kwalitatief onderwijs dat een sterke binding kent met en een grote waardering van de juridische praktijk. De Juridische Hogeschool opereert als een ambitieuze, zelflerende maar ook kleinschalige organisatie met zo’n 130 medewerkers en ca 1600 studenten.

Leren en werken gebeurt in een persoonlijke en inspirerende omgeving, waarin de lijnen kort zijn en studenten worden gezien. :