Introductie

Namens S.V. Aequitas, dé studievereniging van HBO-Rechten, wensen wij jullie een warm welkom op de Juridische Hogeschool!

VOORSTELLEN

S.V. Aequitas is als studievereniging actief binnen de JHS, we zijn te vinden bij de introweek, op de open dagen en natuurlijk in jouw feed als we een nieuwe activiteit promoten op één van onze social media accounts. Wij organiseren zowel studiegerelateerde als niet-studiegerelateerde activiteiten. Dan kun je denken aan een kroegentocht, pubquiz of juist een lezing over de juridische afdeling van het Jeroen Bosch Ziekenhuis of een rondleiding in de PI Arnhem!

Deze activiteiten worden mede mogelijk gemaakt door de kanjers uit het bestuur en de activiteitencommissie. Naast de activiteitencommissie is onze vereniging nog meer commissies rijk, namelijk de introcommissie en de Xtrahulp-commissie. De introcommissie spreekt voor zich, maar de Xtrahulp-commissie kan wel wat verduidelijking gebruiken. Deze commissie is net nieuw, maar nu al zeer belangrijk. Binnen deze commissie helpen ouderejaars studenten de jongerejaars studenten met het studeren voor bepaalde tentamens van het begin van de studie. Op deze manier helpen studenten andere studenten, dit zorgt voor een goede band en een fijne sfeer binnen de opleiding.

INTRODUCTIEWEEK

Onze grootste activiteit is de - elk jaar weer legendarische -  introductieweek. De introductieweek voor de nieuwe studenten van de JHS, van zowel locatie Den Bosch als Tilburg, valt onder de Purple-week van 23 t/m 27 augustus. Wij maken samen met jullie van deze week een onvergetelijke week.

Programma

De eerste dag staat in het teken van de kennismaking. We trappen af met verschillende kennismakingsspellen, waarna we met zijn allen zullen BBQ’en in het centrum van Tilburg. Daarna is het tijd voor een themafeest en gaan we het nachtleven van Tilburg ontdekken.

Dinsdag beginnen we de dag met een lekker ontbijtje. Als we goed gevuld zijn, gaan we met de trein naar Den Bosch en vindt er een Crazy 88 plaats. We dineren op de camping en gaan in de avond weer terug naar het centrum van Tilburg.

Woensdag begint de dag met een super ontbijt. We zetten de gezelligheid van maandag en dinsdag voort met een leuk verassingsspel. In de middag gaan we in groepjes de stad Tilburg ontdekken. Dineren doen we op de camping en na het diner is er het horecafeest in Tilburg. We sluiten de dag af met een kroegentocht.

Donderdag beginnen we de dag met een ontbijtje. In de ochtend spelen we verschillende spellen op de camping. Als we geluncht hebben, gaan we naar de Spoorzone voor het gave Purple festival.

Vrijdag, de laatste dag alweer. We beginnen de dag met een lekker ontbijtje en sluiten daarna met zijn allen deze gezellige week af!

Aanmelden

Helaas zit de introductie op dit moment helemaal vol. Wil jij graag op de wachtlijst komen te staan, stuur dan even een mailtje naar introaequitas@gmail.com

Hopelijk tot bij de introweek!

Met vriendelijke groet,

Het bestuur der S.V. Aequitas

PS. Als je meer over ons wilt weten of gewoon een gezellig praatje wilt maken, kun je altijd contact opnemen via onze socials!

Instagram: @svaequitas

Website: svaequitas.nl

Facebook: S.V. Aequitas