Introductie

Een start aan een nieuwe opleiding start je met een introductiekamp! Ons introductiekamp vindt plaats van maandag 26 t/m woensdag 28 augustus bij De Nieuwe Erf in Diessen, met aansluitend optioneel op donderdag Purple festival. Het kamp is voor leslocaties 's-Hertogenbosch en Tilburg samen.

Introductieweek

Het kamp wordt georganiseerd door de Juridische Hogeschool in samenwerking met studievereniging Aequitas en staat in het teken van verbinding, met school en docenten maar natuurlijk ook met elkaar! Tijdens deze dagen neem je deel aan verschillende toffe activiteiten, denk hierbij aan muziekbingo, zeskamp, (thema)feestjes, weerwolven en nog veel meer!

Kosten

De kosten voor de introductieweek bedragen €125,- euro per persoon, dit is
inclusief overnachting, maaltijden, vervoer van en naar de kamplocatie vanaf
Juridische Hogeschool LOCATIE TILBURG en het Purple festival op donderdag.

Verblijf

Kamp is leuk, maar goed slapen is ook fijn, dus geen tentjes en luchtbedden, maar een grote locatie met verschillende slaapvertrekken. Per vertrek een badkamer én echte bedden incl. beddengoed! Er zijn grote ruimtes voor gezamenlijke activiteiten, maar vind je het fijn om even wat tijd voor jezelf te hebben en minder in de drukte aanwezig te zijn, dan kan dat ook. Sportvelden, eetzaal, bar (meer dan 1), het is er allemaal!

Je kunt je voor 1 augustus aanmelden via onderstaande knop, maar let op VOL = VOL!! Na aanmelding dien je direct de betaling via onderstaande knop te doen, pas dan is je deelname definitief.

Mocht je nog vragen hebben, kun je ons mailen via introductie.jhs@avans.nl.