Introductie

Helaas is het aantal beschikbare plekken op dit moment vergeven. De inschrijving is gesloten. Wil jij toch een plekje op de wachtlijst, dan kun je je daarvoor aanmelden. Je krijgt dan een berichtje van de introductiecommissie zodra er weer een plek vrij komt.

Hé aankomend jurist, we hebben speciaal voor jou een geweldige introductietijd op de planning staan! Dit is de leukste en gezelligste manier om jouw medestudenten te leren kennen en erachter te komen wat het studentenleven jou te bieden heeft!

S.V. Aequitas is als studievereniging actief binnen de Juridische Hogeschool, we zijn te vinden bij de introweek, op de open dagen en natuurlijk in jouw feed als we een nieuwe activiteit promoten op één van onze social media accounts. Wij organiseren zowel studiegerelateerde als niet-studiegerelateerde activiteiten. Dan kun je denken aan een kroegentocht, pubquiz of juist een lezing van rechters en advocaten!

Introductieweek

De introductieweek is voor de nieuwe studenten van de JHS, van zowel locatie Den Bosch als Tilburg. Wij maken samen met jullie van deze week een onvergetelijke week. Met als voorgerecht kennismakingspellen zodat jij je nieuwe medestudenten leert kennen, als hoofdgerecht verschillende unieke en gezellige activiteiten, zoals een pubquiz, en als dessert vette feesten!

De introductieweek is van maandag 22 augustus t/m donderdag 25 augustus, zet m vast in je agenda! Maandag t/m woensdag verblijf je op het terrein van een logeerboerderij genaamd de Hoof met de andere studenten en de intro ouders (studentenbegeleiders). Op donderdag organiseert Fontys nog een vet Purple Festival waar wij ook zeker van de partij zijn!

De kosten voor deelname aan de introductie zijn 42,50 euro per persoon.

Op dit moment is de inschrijving voor de introductie helaas gesloten omdat het aantal beschikbare plekken vergeven zijn. Wil je er tóch heel graag bij zijn, dan kun je je nu aanmelden om op de wachtlijst geplaatst te worden. Je krijgt dan een berichtje van de introductiecommissie zodra er een plekje vrij komt.

Lid worden van studievereniging Aequitas

En denk je dan ook meteen: die studievereniging Aequitas lijkt mij gezellig!!! Ga dan snel naar onze website, volg onze Instagram, like onze Facebook en schrijf je in!

PS. Als je meer over ons wilt weten of gewoon een gezellig praatje wilt maken, kun je altijd contact opnemen via onze socials!

Instagram: @svaequitas

Website: svaequitas.nl

Facebook: S.V. Aequitas