Introductie

Hé aankomend jurist, we hebben speciaal voor jou een geweldige introductietijd op de planning staan! Dit is de leukste en gezelligste manier om jouw medestudenten te leren kennen en erachter te komen wat het studentenleven jou te bieden heeft!

S.V. Aequitas

S.V. Aequitas is als studievereniging actief binnen de Juridische Hogeschool, zowel op locatie ’s-Hertogenbosch als in Tilburg. Wij zijn te vinden bij de introductieweek, op de open dagen en in jouw feed als we een nieuwe activiteit promoten op één van onze social media-accounts. Wij organiseren zowel studiegerelateerde als niet-studiegerelateerde activiteiten. Dan kun je denken aan een kroegentocht, een pubquiz, een lezing over de juridische afdeling van het Jeroen Bosch Ziekenhuis of een rondleiding bij de Raad van State!

Introductieweek

Onze grootste activiteit is de – elk jaar weer legendarische – introductieweek.
De introductieweek zal plaatsvinden van maandag 21 augustus t/m woensdag 23 augustus op de Hoof in Someren (optioneel donderdag Purple festival), met als thema ‘Murder Mystery’: Eén van onze bestuursleden is namelijk op een mysterieuze wijze ‘vermoord’ en het is dan aan jullie de taak om gedurende de introductieweek uit te vinden wie van de overige zes bestuursleden de dader is, op welke wijze diegene de moord heeft gepleegd en op welke plek.

Tijdens dit gedeelte van de introductieweek worden de groepen verdeeld. Deze groepen zullen het gedurende de week tegen elkaar opnemen in spellen zoals Crazy88, een pubquiz en een muziekbingo, met als doel punten en/of hints te verdienen voor de oplossing van de moord. De groep die als eerst de moord heeft weten op te lossen, krijgt uiteraard een fantastische prijs!

Op donderdag 24 augustus van 14.00 uur tot 23.00 uur is het Purple Festival, in het Leijpark in Tilburg. Dit is een festival met alle opleidingen van Fontys Hogescholen. Als je je hebt opgegeven voor onze introductieweek dan krijg je automatisch toegang tot het festival, maar dit is niet verplicht.

Wij kijken er enorm naar uit om samen met jullie een onvergetelijke week neer te zetten!

Kosten
De kosten voor de introductieweek bedragen €50,- euro per persoon (incl. overnachting, maaltijden en het Purple festival op donderdag).

Aanmelden

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk.

Lid worden van studievereniging Aequitas

En denk je dan ook meteen: die studievereniging Aequitas lijkt mij gezellig! Ga dan snel naar onze website, volg onze Instagram, like onze Facebook en schrijf je in!

Heb je nog vragen over neem dan contact op!

Instagram: @svaequitas

Website: svaequitas.nl

Facebook: S.V. Aequitas