Introductie

Hé aankomend jurist, we hebben speciaal voor jou een geweldige introductietijd op de planning staan! Dit is de leukste en gezelligste manier om jouw medestudenten te leren kennen en erachter te komen wat het studentenleven jou te bieden heeft!

S.V. Aequitas is als studievereniging actief binnen de Juridische Hogeschool, we zijn te vinden bij de introweek, op de open dagen en natuurlijk in jouw feed als we een nieuwe activiteit promoten op één van onze social media accounts. Wij organiseren zowel studiegerelateerde als niet-studiegerelateerde activiteiten. Dan kun je denken aan een kroegentocht, pubquiz of juist een lezing van rechters en advocaten!

Introductieweek

De introductieweek is voor de nieuwe studenten van de JHS, van zowel locatie Den Bosch als Tilburg. Wij maken samen met jullie van deze week een onvergetelijke week. Met als voorgerecht kennismakingspellen zodat jij je nieuwe medestudenten leert kennen, als hoofdgerecht verschillende unieke en gezellige activiteiten, zoals een pubquiz, en als dessert vette feesten!

Programma en datum

Het exacte programma en de data zijn op dit moment nog niet bekend. In de loop van het studiejaar gaan we hard aan de slag met de organisatie van de introductie en ontvang je een e-mail met met meer informatie over het programma en hoe je je kunt aanmelden. Uiteraard vermelden we dat ook op deze webpagina.

Lid worden van studievereniging Aequitas

En denk je dan ook meteen: die studievereniging Aequitas lijkt mij gezellig!!! Ga dan snel naar onze website, volg onze Instagram, like onze Facebook en schrijf je in!

PS. Als je meer over ons wilt weten of gewoon een gezellig praatje wilt maken, kun je altijd contact opnemen via onze socials!

Instagram: @svaequitas

Website: svaequitas.nl

Facebook: S.V. Aequitas