Introductie

Namens S.V. Aequitas, dé studievereniging van HBO-Rechten, wensen wij jullie een warm welkom op de Juridische Hogeschool!

VOORSTELLEN

S.V. Aequitas is als studievereniging actief binnen de JHS, we zijn te vinden bij de introweek, op de open dagen en natuurlijk in jouw feed als we een nieuwe activiteit promoten op één van onze social media accounts. Wij organiseren zowel studiegerelateerde als niet-studiegerelateerde activiteiten. Dan kun je denken aan een kroegentocht, pubquiz of juist een lezing over de juridische afdeling van het Jeroen Bosch Ziekenhuis of een rondleiding in de PI Arnhem!

Deze activiteiten worden mede mogelijk gemaakt door de kanjers uit het bestuur en de activiteitencommissie. Naast de activiteitencommissie is onze vereniging nog meer commissies rijk, namelijk de introcommissie en de Xtrahulp-commissie. De introcommissie spreekt voor zich, maar de Xtrahulp-commissie kan wel wat verduidelijking gebruiken. Deze commissie is net nieuw, maar nu al zeer belangrijk. Binnen deze commissie helpen ouderejaars studenten de jongerejaars studenten met het studeren voor bepaalde tentamens van het begin van de studie. Op deze manier helpen studenten andere studenten, dit zorgt voor een goede band en een fijne sfeer binnen de opleiding.

INTRODUCTIEWEEK

Onze grootste activiteit is de - elk jaar weer legendarische -  introductieweek. De introductieweek voor de nieuwe studenten van de JHS, van zowel locatie Den Bosch als Tilburg, valt onder de Purple-week van 23 t/m 27 augustus. Wij maken samen met jullie van deze week een onvergetelijke week. Met als voorgerecht kennismaking met de locatie, als hoofdgerecht verschillende unieke en gezellige activiteiten, zoals een biercantus en een pubquiz, en als dessert het creëren van een hechte band met jouw nieuwe medestudenten.

Ondanks dat de introweek er nu enigszins anders uitziet dan normaliter, zorgen wij ervoor dat jullie alsnog een spetterende start van jullie studietijd krijgen! Uiteraard zal gedurende de introweek de richtlijnen van het RIVM in acht worden genomen. Hoe de introductieweek er precies uit gaat zien moet de komende weken nog duidelijk worden. Desalniettemin hebben wij gezellige activiteiten voor jullie op de planning staan! Zodra er meer informatie bekend is over de introweek vind je die via deze goedestartpagina.

Kosten

De kosten voor de introductieweek zijn op dit moment nog niet bekend. Dit is geheel afhankelijk van het besluit van Fontys over de coronamaatregelen. Wel kunnen we een kleine schatting geven. Mochten we de introweek fysiek kunnen organiseren met overnachtingen dan zullen de kosten tussen de 80 en 100 euro bedragen. Mocht het een deels fysieke introweek worden dan zullen de kosten ongeveer tussen de 50 en 80 euro liggen. Mocht de intro onverhoopt volledig online zijn dan zullen de kosten waarschijnlijk onder de 50 euro liggen. Let wel op dat dit een schatting is en dat het definitieve bedrag kan afwijken van deze schatting. Zodra wij meer weten over de kosten zullen we dit laten weten via de mail en deze goedestartpagina. 


Aanmelden

Waarschijnlijk denk jij nu: die intro móét ik meemaken! Meld je dan snel aan via de volgende link: https://forms.gle/6ya5jjV5GSHi7mBJ7

Mocht je verder nog vragen hebben dan kun je contact op nemen via onze socials of via introaequitas@gmail.com

Let op: vol is vol!

Hopelijk tot bij de introweek!

Met vriendelijke groet,

Het bestuur der S.V. Aequitas

PS. Als je meer over ons wilt weten of gewoon een gezellig praatje wilt maken, kun je altijd contact opnemen via onze socials!

Instagram: @svaequitas

Website: svaequitas.nl

Facebook: S.V. Aequitas