Start studiejaar 2020-2021

Uiteraard wil jij goed voorbereid aan je studie beginnen. Zet daarom alvast onderstaande data in je agenda zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Wil je alvast het rooster voor het hele jaar bekijken? Download dan hier het jaarrooster 2020-2021.

24 t/m 27 augustus – Vrijwillige introductie

Onze studievereniging Aequitas heeft samen met Purple een fantastisch programma opgesteld voor de introductieweek voor alle nieuwe studenten van de Juridische Hogeschool. Het programma is dus voor zowel de studenten die in Tilburg gaan starten als voor de studenten die in 's-Hertogenbosch van start gaan.

Voor meer informatie en om je aan te melden kijk je op de introductiepagina.

Vrijdag 28 augustus – Online aftrap

We starten het studiejaar met een verplichte online bijeenkomst. Onze directeur Joris Fiers heet jou welkom, waarna je ook hoort in welke klas je bent ingedeeld en hoe je rooster eruit ziet. Ook zal er tijd worden ingepland om je de belangrijkste ICT vaardigheden te leren, zodat je goed van start kunt met de opleiding.

De online bijeenkomst start om:

10.00 uur voor locatie 's-Hertogenbosch

11.00 uur voor locatie Tilburg

Vanaf 31 augustus – Start van de lessen fysiek en online

Het gaat nu écht beginnen! in deze week volg je je eerste lessen. Een week vooraf krijg je bericht wanneer je naar school mag komen. Op deze eerste dag moet je het volgende meenemen: wettenbundel, boekjes ‘schrijfdelicten’ en een laptop.