Studievereniging Aequitas, wie zijn wij?
Wil jij naast het gewone studeren ook nog eens (professionele) connecties maken, unieke rondleidingen krijgen bij rechterlijke instanties én de leukste feestjes meemaken? Word dan lid van studievereniging Aequitas!

Aequitas is als studievereniging al sinds 2005 actief binnen de Juridische Hogeschool, zowel op locatie 's-Hertogenbosch als in Tilburg. Wij organiseren zowel studiegerelateerde als niet-studiegerelateerde activiteiten. Dan kun je denken aan een rondleiding bij de Raad van State, een Halloween feest, gastcolleges over diverse juridische onderwerpen en 11/11!

‘Aequitas’ is Latijn voor ‘gelijkheid’ en dat is ook meteen waar wij als vereniging voor staan. Het is belangrijk voor ons dat jij je als (toekomstige) student welkom voelt op de Juridische Hogeschool. Om die reden zijn er vrijblijvende activiteiten voor elke student: niets moet, alles mag! Dit is de leukste en gezelligste manier om jouw medestudenten te leren kennen en erachter te komen wat het studentenleven jou te bieden heeft!

Het bestuur

Dit jaar wordt de vereniging door het bestuur en de drie commissies (promo-, intro- en activiteitencommissie) begeleidt. Het huidige bestuur bestaat uit drie derdejaarsstudenten die met liefde de vereniging draaiende houden. Zie je ons op school rondlopen, spreek ons dan gerust aan als je vragen hebt of gewoon even een praatje wilt maken!

Lidmaatschap S.V. Aequitas

Weet je nog niet zeker of je lid wilt worden van Aequitas of heb je een activiteit gemist? Kijk dan naar de onderstaande recap van de afgelopen evenementen die wij hebben georganiseerd! Dat wil je toch niet missen?

Heb je nog vragen, neem dan contact met ons op!

Jaarkalender

Introductiekamp

Zoals elk jaar organiseert studievereniging Aequitas samen met de Juridische Hogeschool een introductiekamp voor de nieuwe eerstejaarsstudenten. Locatie: De Nieuwe Erf: Westerwijk 6, 5087 KG Diessen. Wanneer: 26 t/m 28 augustus.