Online Open dag 26 januari

Kennismaking met onze opleiding gaat dit jaar net even iets anders dan anders. Fysieke open dagen zijn nu helaas niet mogelijk, maar met een online oriëntatie kom je al een heel eind.

Daarom bieden we je de mogelijkheid om naar onze online open dag te komen op dinsdag 26 januari. De presentatie begint om 19.00 uur en eindigt om uiterlijk 20.00 uur.

Als je je dan inschrijft, ontvang je van ons een link naar MS Teams. Eén van onze docenten geeft een presentatie over de opleiding HBO-Rechten. Via de chat worden al je vragen beantwoord door een medewerker, een studieadviseur en een student die nu de opleiding volgt. Op die manier kan je ook horen hoe een student de opleiding ervaart.

Ben je op 26 januari verhinderd? We bieden de presentatie ook aan opdinsdag 19 januari (16.00-17.00) en opdonderdag 21 januari (17.00-18.00)


Hopelijk tot ziens!

HBO-Rechten deeltijd

Op 10 en 11 februari zijn de eerstvolgende online open avonden voor de deeltijdopleiding HBO-Rechten. Binnenkort worden de exacte data en tijden bekend gemaakt. Hou de website in de gaten om jezelf aan te melden.