Start studiejaar 2022-2023

Op maandag 29 augustus 2022 start het studiejaar met een introductiebijeenkomst. In de week ervoor ontvang je het competentieboek DP1 (Deeltijd Propedeuse periode 1). Dit is een document waarin staat aangegeven wat je in de eerste periode van je studie kunt verwachten. Je ontvangt het competentieboek via het e-mailadres dat je in Studielink hebt opgegeven.

Introductie

Tijdens de introductiebijeenkomt worden het lesrooster en de klassenindeling bekend gemaakt. Daarnaast krijg je alle benodigde informatie over het onderwijsprogramma, het gebruik van de faciliteiten en ICT om goed van start te kunnen gaan. Je maakt kennis met elkaar en je coach. Je hebt die dag een laptop en wettenbundel nodig, dus neem deze zeker mee!

Programma

12.30 - 13.00 uur: Ontvangst
13.00 - 13.45 uur: Introductie. Tijdens de introductie krijg je meer informatie over het eerste lesblok én ontvang je het
rooster voor de eerste weken. Ter voorbereiding kan je alvast het competentieboek doorkijken dat je per mail hebt ontvangen.
13.45 - 14.45 uur: ICT-uitleg
14.45 - 15.40 uur: Pauze
15.40 uur: Kennismaking met je klas en coach

Wil je alvast het rooster voor het hele jaar bekijken? Binnenkort volgt hier een link naar het jaarrooster 2022-2023.

Werkgeversverklaring

Om tijdens de opleiding de opdrachten in het kader van praktijkleren uit te kunnen voeren, dien je te beschikken over (vrijwilligers)werk. Daartoe dien je voor 1 oktober 2022 een originele werkgeversverklaring in te leveren.  Via het e-mailadres dat je hebt opgegeven in Studielink, ontvang je een link om die werkgeversverklaring te uploaden.