Proefstuderen 29 maart 2023

's-Hertogenbosch

Als je dit jaar bij de Juridische Hogeschool een open dag hebt bezocht óf een online voorlichting hebt gevolgd, ben je waarschijnlijk al veel te weten gekomen over de opleiding HBO-Rechten. Als je toch nog twijfelt over de opleiding, óf gewoon een keer wil ervaren hoe de opleiding is voordat je écht van start gaat in september, dan bieden we je de mogelijkheid om een keer te komen proefstuderen. Dit kan op woensdag 29 maart van 09.00 tot 12.00 uur.

Tijdens deze ochtend kun je ons gebouw nog eens goed bekijken, krijg je uitleg over ons praktijkgerichte onderwijs, werk je aan opdrachten zoals je ze ook in het eerste jaar kan verwachten én kun je in gesprek met studenten, docenten en een studieadviseur.

Wil je deelnemen, meld je dan aan
Let op, je komt op de website van Fontys Hogescholen waar je het aanmeldformulier kunt invullen. In de week voorafgaand ontvang je dan nog meer informatie over het programma.

Ons onderwijs is in Tilburg en Den Bosch hetzelfde, dus als je voorkeur is om in Tilburg te gaan studeren, kun je toch deelnemen aan het proefstuderen in Den Bosch.

Juridische Hogeschool 's-Hertogenbosch

Hervenplein 2, 's-Hertogenbosch

Locatiekaart op adres: Hervenplein 2, 's-Hertogenbosch