Proefstuderen 22 januari 2024

's-Hertogenbosch

Als je dit jaar bij de Juridische Hogeschool een open dag hebt bezocht óf een online voorlichting hebt gevolgd, ben je waarschijnlijk al veel te weten gekomen over de opleiding HBO-Rechten. Als je toch nog twijfelt over de opleiding, óf gewoon een keer wil ervaren hoe de opleiding is voordat je écht van start gaat in september, dan bieden we je de mogelijkheid om een keer te komen proefstuderen. Dit kan op maandag 22 januari van 14.00 tot 17.00 uur.

Tijdens deze middag kun je ons gebouw nog eens goed bekijken, krijg je uitleg over ons praktijkgerichte onderwijs, werk je aan opdrachten zoals je ze ook in het eerste jaar kan verwachten én kun je in gesprek met studenten, docenten en een studieadviseur.

Wil je deelnemen, meld je dan aan
Let op, je komt op de website van Fontys Hogescholen waar je het aanmeldformulier kunt invullen. In de week voorafgaand ontvang je dan nog meer informatie over het programma.

Heb je meer interesse om het proefstuderen in Tilburg te volgen, óf kun je niet op de datum in Den Bosch, meld je dan aan voor de proefstudeerles in Tilburg. Ons onderwijs is op beide locaties hetzelfde. Dus ook al heeft de andere locatie je voorkeur, je kunt toch deelnemen aan het proefstuderen om het onderwijs te ervaren.

Het programma van het proefstuderen is op beide locaties hetzelfde. We raden je dus aan om je niet voor beide locaties aan te melden.

Juridische Hogeschool 's-Hertogenbosch

Hervenplein 2, 's-Hertogenbosch

Locatiekaart op adres: Hervenplein 2, 's-Hertogenbosch