Open dag 5 februari 2022

Tilburg

We kijken ernaar uit om jou met één van je ouders weer op onze locaties te ontvangen. Kom naar de Open dag om te ervaren, ontmoeten en sfeer te proeven. Ontdek zelf of de opleiding HBO-Rechten bij de Juridische Hogeschool bij jou past.

Het programma

Op de Open dag zijn er geen opleidingspresentaties. De presentatie volg je tijdens de online Open avond op woensdag 19 januari of donderdag 20 januari. Wil je na de online Open avond ook ervaren hoe de locatie is en met onze studenten praten? Dan kun je je aanmelden voor de fysieke Open dag op zaterdag 5 februari van 10.00 uur tot 16.00 uur. Je gaat dan ervaren of de opleiding ook echt iets voor je is. Je ontmoet de docenten en studenten en gaat met ze in gesprek.

Om de open dag te bezoeken, dien je je eerst aan te melden.

Let op: dit is de open dag van onze locatie in Tilburg. Deze locatie bevindt zich in een Fontys gebouw. Om je aan te melden word je dan ook naar de Fontys website geleid.

Wil je liever onze locatie in 's-Hertogenbosch bekijken? Dan ben je welkom op zaterdag 29 januari.

HBO-Rechten deeltijd

Op 30 maart 2022 is de eerstvolgende open avond voor de deeltijdopleiding. De inschrijvingen hiervoor zijn helaas nog niet geopend.

Juridische Hogeschool - Locatie Tilburg

Professor Goossenslaan 1-04, Tilburg

Locatiekaart op adres: Professor Goossenslaan  1-04, Tilburg