Open dag 29 januari 2022

's-Hertogenbosch

We kijken ernaar uit om jou met één van je ouders weer op onze locaties te ontvangen. Kom naar de Open dag om te ervaren, ontmoeten en sfeer te proeven. Ontdek zelf of de opleiding HBO-Rechten bij de Juridische Hogeschool bij jou past.

Het programma

Op de Open dag zijn er geen opleidingspresentaties. De presentatie volg je tijdens de online Open avond op woensdag 19 of Online open avond 20 januari 2022. Wil je na de online Open avond ook ervaren hoe de locatie is en met onze studenten praten? Dan kun je je aanmelden voor de fysieke Open dag op zaterdag 29 januari van 10.00 uur tot 16.00 uur. Je gaat dan ervaren of de opleiding ook echt iets voor je is. Je ontmoet de docenten en studenten en gaat met ze in gesprek.

Om de open dag te bezoeken, dien je je eerst aan te melden. Dit kan vanaf 21 januari, een week voor de open dag. Je kan wel alvast je gegevens achterlaten zodat je een e-mail ontvang zodra je je aan kan melden.

Let op: dit is de open dag van onze locatie in 's-Hertogenbosch. Deze locatie bevindt zich in een Avans gebouw. Om je aan te melden word je dan ook naar de Avans website geleid.

Wil je liever onze locatie in Tilburg bekijken? Dan ben je welkom op zaterdag 5 februari.

HBO-Rechten deeltijd

Op 30 maart 2022 is de eerstvolgende open avond voor de deeltijdopleiding.

Hervenplein 2, 's-Hertogenbosch

Locatiekaart op adres: Hervenplein  2, 's-Hertogenbosch