Open dag 21 januari 2023

Met HBO-Rechten ga jij het maken! Ben je benieuwd waarom? Kom dan naar de open dag en ontdek het zelf. Stel al je vragen aan onze studenten en docenten en beleef op een interactieve manier wat onze opleiding inhoudt en of jij klaar bent voor HBO-Rechten! Van 10.00 – 15.30 uur ben je van harte welkom op onze locatie in Tilburg op de Fontys campus Stappegoor, gebouw P3.

Op de open dag zijn er geen uitgebreide opleidingspresentaties. Wil je graag een volledige presentatie horen, meld je dan aan voor de online open avond op dinsdag 17 januari of op donderdag 19 januari.

Als je van plan bent om te komen, vinden we het wel fijn als je je aanmeldt. Op het moment dat de inschrijvingen worden geopend, vind je de link op deze pagina.

Wil je graag op de hoogte gehouden worden, zodat je weet wanneer je je kan inschrijven? Laat dan nu alvast je gegevens achter!

Open dag locatie 's-Hertogenbosch

De eerstvolgende open dag in 's-Hertogenbosch is op zaterdag 5 november. Ben je op deze dag verhinderd, dan openen wij de deuren ook op zaterdag 28 januari 2023 en op woensdagavond 22 maart 2023.

HBO-Rechten deeltijd

Op 23 november en op 30 november 2022 zijn de eerstvolgende online open avonden voor de deeltijdopleiding HBO-Rechten.

Juridische Hogeschool Tilburg

Prof. Goossenslaan 1, Tilburg

Locatiekaart op adres: Prof. Goossenslaan 1, Tilburg