Open dag 16 maart 2024

Tilburg

Met HBO-Rechten ga jij het maken! Ben je benieuwd waarom? Kom dan naar de open dag en ontdek het zelf. Stel al je vragen aan onze studenten en docenten en beleef op een interactieve manier wat onze opleiding inhoudt en of jij klaar bent voor HBO-Rechten! Van 10.00 - 14.00 uur ben je van harte welkom op onze locatie op de Fontys Campus Stappegoor in Tilburg.

Presentatie

Op de open dag geven wij ook een presentatie over onze opleiding. Deze vindt plaats op de volgende tijdstippen:

10.15 uur

11.15 uur

12.15 uur

13.15 uur

Mini-proefles

Naast het volgen van de presentatie, kun je ook deelnemen aan een mini-proefles. In een half uurtje vertellen we je iets over de basis van het rechtssysteem en leggen we je enkele casussen voor. De proeflesjes worden aanlsuitend op de presentatie gegeven, zodat je aan beide deel kan nemen. De proeflesjes starten op de volgende tijdstippen:

10.45 uur

11.45 uur

12.45 uur

13.45 uur

Aanmelden

Als je van plan bent om te komen, vinden wij het fijn als je je hiervoor aanmeldt. Let op: je wordt hiervoor doorgelinkt naar de website van Fontys.

Overige open dagen

Wil je ook graag onze locatie in 's-Hertogenbosch bezoeken, of komt een andere datum je beter uit? kijk dan hier voor de andere mogelijkheden dit studiejaar.

HBO-Rechten deeltijd

Twijfel je nog tussen de voltijd- en de deeltijdopleiding? Dan raden we je aan om ook een (online) open avond van de deeltijd te bezoeken. Kijk hier voor de mogelijkheden.

Professor Goossenslaan 1, Tilburg

Locatiekaart op adres: Professor Goossenslaan  1, Tilburg