Open dag 11 maart 2023

Tilburg

Met HBO-Rechten ga jij het maken! Ben je benieuwd waarom? Kom dan naar de open dag en ontdek het zelf. Stel al je vragen aan onze studenten en docenten en beleef op een interactieve manier wat onze opleiding inhoudt en of jij klaar bent voor HBO-Rechten! Van 10.00 - 15.30 uur ben je van harte welkom op onze locatie op de Fontys Campus Stappegoor in Tilburg.

Op de open dag zijn er geen uitgebreide presentaties. Wil je graag een volledige presentatie horen, dan kun je je aanmelden voor de online open avonden op dinsdag 17 januari, donderdag 19 januari of op dinsdag 7 maart.

Als je van plan bent om te komen, vinden wij het fijn als je je hiervoor aanmeldt. Zodra de inschrijvingen open worden gesteld, vind je op deze pagina de aanmeldlink. Aanmelden kan ook via de website van Fontys.

Wil je alvast op de hoogte worden gehouden, zodat je weet vanaf wanneer je je kan aanmelden, laat dan hier je gegevens achter.

Open dag locatie 's-Hertogenbosch

Wil je ook graag de locatie in 's-Hertogenbosch bezoeken? Kom dan naar de open dag op zaterdag 5 november, op zaterdag 28 januari of op woensdagavond 22 maart.

HBO-Rechten deeltijd

Op 23 maart 2022 en 30 maart 2022 zijn de eerstvolgende open avonden voor de deeltijdopleiding.

Juridische Hogeschool - Locatie Tilburg

Professor Goossenslaan 1-04, Tilburg

Locatiekaart op adres: Professor Goossenslaan  1-04, Tilburg