Informatiepagina coronavirus

Deze pagina is bedoeld om vragen van studenten van de Juridische Hogeschool te beantwoorden die er zijn over de Corona-omstandigheden.


Onderwijsruimtes en andere ruimtes om te studeren en werken zijn weer beschikbaar. Het advies luidt echter nog steeds: werk en leer zoveel mogelijk vanuit huis!
Dat betekent dat je alleen in het gebouw kunt zijn voor de fysieke colleges. In je rooster staat aangegeven of het college online is of in het gebouw. Van tevoren en erna werk je vanuit huis.
Kom je naar de Juridische Hogeschool in Den Bosch of Tilburg dan vragen we je aan alle regels en richtlijnen te houden. Voor jouw en onze veiligheid en gezondheid. Want afstand houden, geeft ruimte aan elkaar. We willen de kans op besmetting door het virus nog steeds voorkomen. Anderhalve meter afstand houden valt niet mee, en toch moeten we dat met elkaar volhouden. Help elkaar daarbij, en spreek elkaar aan wanneer je ongewenst gedrag ziet.

Blijf op de hoogte via:

Bekijk de veelgestelde vragen voor de meest actuele informatie. Deze vragen worden regelmatig aangevuld en aangepast op basis van de laatste ontwikkelingen en richtlijnen.

Lees hier meer over de gevolgen van het coronavirus voor werkgevers en werknemers.