Informatiepagina coronavirus

Deze pagina is bedoeld om vragen van studenten en aankomende studenten van de Juridische Hogeschool te beantwoorden die er zijn over de Corona-omstandigheden.

Na een periode met lege lokalen, studiewerkplekken, vergaderruimtes en kantines zijn de coronamaatregelen sinds 15 juni versoepeld. Er zijn weer meer studenten en medewerkers in de gebouwen aanwezig, maar nog wel zeer beperkt. Alleen voor bepaalde toetsen of noodzakelijke werkzaamheden is het mogelijk om op één van de Juridische Hogeschoolgebouwen te werken. In de gebouwen gelden bovendien RIVM-richtlijnen. Studeer en werk veilig: volg deze op.  

Vanaf 13 juli is het gebouw aan de Meerkoldreef geheel gesloten vanwege de verhuizing naar campus Stappegoor. Vanaf 17 augustus is de Meerkoldreef alléén open voor het maken van tentamens.
Locatie Hervenplein blijft in de zomer open. De openingstijden zijn van 8.00 – 18.00 uur, er is geen catering aanwezig.

Ook na de zomervakantie blijven de beperkingen in de aantallen studenten en medewerkers op de locaties vanwege de 1,5 metermaatregelen  van kracht. Wij houden daarom vooralsnog vast aan het grootste deel online lessen en een (klein) deel onderwijs op locatie.

Blijf op de hoogte via:

Bekijk de veelgestelde vragen voor de meest actuele informatie. Deze vragen worden regelmatig aangevuld en aangepast op basis van de laatste ontwikkelingen en richtlijnen.

Lees hier meer over de gevolgen van het coronavirus voor werkgevers en werknemers.