Informatie over studeren tijdens de coronaperiode

Deze pagina is bedoeld om vragen van studenten van de Juridische Hogeschool te beantwoorden die er zijn over de corona-omstandigheden.

De meest actuele informatie over coronagerelateerde besluiten, ontwikkelingen of maatregelen delen we via nieuwsberichten.
Houd deze dan ook te allen tijde goed in de gaten.

Onderwijsruimtes en andere ruimtes om te studeren zijn momenteel niet beschikbaar. Alleen studenten die vanwege bijzondere omstandigheden niet thuis kunnen studeren, zijn met toestemming van de studieadviseur, welkom op locatie. Ook zijn enkele tentamens fysiek geroosterd.

Kom je naar de Juridische Hogeschool in Den Bosch of Tilburg dan vragen we je aan alle regels en richtlijnen te houden. Voor jouw en onze veiligheid en gezondheid. Want afstand houden, geeft ruimte aan elkaar. We willen de kans op besmetting door het virus nog steeds voorkomen. Anderhalve meter afstand houden valt niet mee, en toch moeten we dat met elkaar volhouden. Help elkaar daarbij, en spreek elkaar aan wanneer je ongewenst gedrag ziet.

Blijf op de hoogte via:

Bekijk de veelgestelde vragen voor de meest actuele informatie. Deze vragen worden regelmatig aangevuld en aangepast op basis van de laatste ontwikkelingen en richtlijnen.