Start studiejaar 2020-2021

Op maandag 31 augustus 2020 start het studiejaar met een introductiebijeenkomst. In de week ervoor ontvang je het competentieboek DP1 (Deeltijd Propedeuse periode 1). Dit is een document waarin staat aangegeven wat je in de eerste periode van je studie kunt verwachten. Je ontvangt het competentieboek via het e-mailadres dat je in Studielink hebt doorgegeven.

Introductie

Tijdens de introductiebijeenkomt worden het lesrooster en de klassenindeling bekend gemaakt. Daarnaast krijg je alle benodigde informatie over het onderwijsprogramma, het gebruik van de faciliteiten en ICT om goed van start te kunnen gaan. Je maakt kennis met elkaar en je coach.

De introductiebijeenkomst begint om 15.30 uur en eindigt om 19.30 uur. Van 17.15 uur tot 18.00 uur is er een pauze ingepland.

Wil je alvast het rooster voor het hele jaar bekijken? Download dan hier het jaarrooster 2020-2021.

Lessen fysiek én online

Vanwege maatregelen die getroffen zijn naar aanleiding van de uitbraak van het Coronavirus, kan er maar een beperkt aantal studenten in het gebouw. Aangezien aan eerstejaarsstudenten prioriteit wordt gegeven vanwege de binding met de opleiding, krijg je in vijf van de zeven onderwijsweken les in het gebouw. De andere twee weken krijg je online les. Ook daarover krijg je meer informatie tijdens de introductie op maandag 31 augustus 2020.

Werkgeversverklaring

Om tijdens de opleiding de opdrachten in het kader van praktijkleren uit te kunnen voeren, dien je te beschikken over (vrijwilligers)werk. Daartoe dien je voor 1 oktober a.s. een originele werkgeversverklaring in te leveren.  Via het e-mailadres dat je hebt opgegeven in Studielink, ontvang je een link om die werkgeversverklaring te uploaden.