Start studiejaar 2021-2022

Op maandag 30 augustus 2021 start het studiejaar met een introductiebijeenkomst. In de week ervoor ontvang je het competentieboek DP1 (Deeltijd Propedeuse periode 1). Dit is een document waarin staat aangegeven wat je in de eerste periode van je studie kunt verwachten. Je ontvangt het competentieboek via het e-mailadres dat je in Studielink hebt opgegeven.

Introductie

Tijdens de introductiebijeenkomt worden het lesrooster en de klassenindeling bekend gemaakt. Daarnaast krijg je alle benodigde informatie over het onderwijsprogramma, het gebruik van de faciliteiten en ICT om goed van start te kunnen gaan. Je maakt kennis met elkaar en je coach.

De introductiebijeenkomst begint om 13.30/14.00 uur en eindigt om 17.15 uur.

Wil je alvast het rooster voor het hele jaar bekijken? Binnenkort volgt hier een link naar het jaarrooster 2021-2022.

Lessen fysiek én online

Vanwege maatregelen die getroffen zijn naar aanleiding van de uitbraak van het Coronavirus, kan er maar een beperkt aantal studenten in het gebouw. We geven daarbij prioriteit aan onze eerstejaarsstudenten, omdat we het belangrijk vinden dat ook zij een band krijgen met het gebouw, de opleiding, de docenten en met elkaar. Ook daarover krijg je meer informatie tijdens de introductie op maandag 30 augustus 2021.

Werkgeversverklaring

Om tijdens de opleiding de opdrachten in het kader van praktijkleren uit te kunnen voeren, dien je te beschikken over (vrijwilligers)werk. Daartoe dien je voor 1 oktober 2021 een originele werkgeversverklaring in te leveren.  Via het e-mailadres dat je hebt opgegeven in Studielink, ontvang je een link om die werkgeversverklaring te uploaden.