Juristenfestival 10 maart 2020

Op 10 maart vond de eerste editie van het Juristenfestival plaats. Meer dan twintig experts uit uiteenlopende juridische disciplines en vakgebieden gaven hun visie op actuele ontwikkelingen in onze snel veranderende samenleving én in het recht. In de gevarieerde workshops en masterclasses boden zij vernieuwende, inspirerende inzichten en verrassende oplossingen voor hedendaagse vraagstukken.
Met technofilosoof Rens van der Vorst en bestuurssocioloog Mark van Ostaijen stonden er twee gepassioneerde keynote speakers op het podium. 

Het juristenfestival is een evenement om elkaar te ontmoeten, kennis op te doen en uit te wisselen en elkaar te inspireren en vond plaats in Congres 1931 in Den Bosch (Brabanthallen). ​

Op dinsdag 9 maart 2021 vindt het tweede Juristenfestival plaats.
Hierover binnenkort meer!

Dit is de opvolger van het HELLO YOU-event. Na vier succesvolle edities, maken we nu een verdiepende slag om onze relatie met alumni en andere relaties in het werkveld nog verder uit te breiden en de band te verstevigen.  Voor een impressie van het HELLO YOU-event kun je hier kijken naar de aftermovies van 2018 en 2019.

Aftermovie

Het festival werd mede mogelijk gemaakt door: